sa ne cunoastem

Draga cititor, bine ai venit! Eu sunt Laura Seicean, gazda virtuala a acestui blog. M-am nascut in 1975, lucrez in educatie (meserie pe care o fac cu mare drag), sunt sotie iubitoare si mamica a doi baieti nazdravani. Sunt credincioasa si incerc sa imi construiesc viata pe temelia invataturilor crestine. Cea mai veche pasiune a mea este cititul si plimbarile la munte. Iubesc copiii, animalele si florile.

Pentru mine, bloggingul este un hobby si un mod de relaxare, este singurul punct din viata mea total controlabil, m-am apucat de blogging din curiozitate da m-a prins microbul si nu m-am mai putut lasa.

In octombrie, am deschis primul meu blog casutalaurei.blogspot.ro. Nu aveam o tinta precisa cu el, era ceva ce vroiam sa testez dar m-a prins microbul si este un hobby drag de care nu ma pot lasa.

2008


Am pornit canalul de Youtube Casuta Laurei. Nu aveam neaparat in gand sa fac asta dar, privind in urma, s-a dovedit un pas inspirat deoarece filmarea si montarea de filmulete a devenit o pasiune la fel de mare ca fotografia.

2015


Lollipop dessert caramels lemon drops powder soufflé candy canes cake tootsie roll. Tiramisu cake macaroon danish shortbread lemon drops. Pie liquorice croissant tart cake danish. Oat cake pie wafer pastry dessert.

2021


2014


Am mutat blogul pe un domeniu propriu casutalaurei.ro

2021


Am mutat rubrica de gatit de pv casutalaurei.ro pe casutacubunatati.ro. Motivul a fost unul simplu, casutalaurei are deja 14 ani de existenta si e tot mai aglomerat, asa ca am hotarat sa mut retetele si bucatareala aici si acolo sa vorbesc mai mult despre mine si alte preocuparile ale mele cum ar fi curatenia, organizarea si altele.