Vinete la wok in stil asiatic
Vinete la tigaie in stil asiatic, o reteta simpla si rapida
Prep Time10 minutes mins
Cook Time20 minutes mins
Total Time30 minutes mins
Course: de post, garnituri
Cuisine: asiatica
Servings: 2 portii
Calories: 145kcal
Author: Laura
- 2 bucăți vinete
- 50 ml ulei
- 2 căței usturoi
- 1 cm ghimbir proaspăt
- 1 bucată ardei iute roșu
- 2 fire ceapa verde
- 3 linguri sos de soia
- sare după gust
Speli vinetele, le indepartezi coditele si le tai bastonase
Incingi bine uleiul intr-o tigaie adanca wok.
Adauga usturoiul taiat feliute subtiri si il lasi 30 secunde sa se caramelizeze.
Pui ghimbirul curatat de coaja si tocat, ardeiul iute maruntit si vintele/
Le prajesti la foc mare 3 - 4 minute amestecand continuu.
Condimentezi cu sos de soia si cu sare daca mai este nevoie.
Dupa inca un minut stingi focul si ornezi preparatul cu ceapa verde tocata.
Serving: 100g | Calories: 145kcal | Carbohydrates: 6g | Protein: 1.3g | Fat: 0.19g | Sodium: 2mg | Potassium: 230mg | Fiber: 3.4g | Vitamin A: 27IU | Vitamin C: 2.2mg | Calcium: 9mg | Iron: 0.24mg