Go Back
+ servings
vinete la tigaie in stil asiatic
Print Recipe
5 from 1 vote

Vinete la wok in stil asiatic

Vinete la tigaie in stil asiatic, o reteta simpla si rapida
Prep Time10 minutes
Cook Time20 minutes
Total Time30 minutes
Course: de post, garnituri
Cuisine: asiatica
Servings: 2 portii
Calories: 145kcal
Author: Laura

Ingredients

  • 2 bucăți vinete
  • 50 ml ulei
  • 2 căței usturoi
  • 1 cm ghimbir proaspăt
  • 1 bucată ardei iute roșu
  • 2 fire ceapa verde
  • 3 linguri sos de soia
  • sare după gust

Instructions

  • Speli vinetele, le indepartezi coditele si le tai bastonase
  • Incingi bine uleiul intr-o tigaie adanca wok.
  • Adauga usturoiul taiat feliute subtiri si il lasi 30 secunde sa se caramelizeze.
  • Pui ghimbirul curatat de coaja si tocat, ardeiul iute maruntit si vintele/
  • Le prajesti la foc mare 3 - 4 minute amestecand continuu.
  • Condimentezi cu sos de soia si cu sare daca mai este nevoie.
  • Dupa inca un minut stingi focul si ornezi preparatul cu ceapa verde tocata.

Video

Nutrition

Serving: 100g | Calories: 145kcal | Carbohydrates: 6g | Protein: 1.3g | Fat: 0.19g | Sodium: 2mg | Potassium: 230mg | Fiber: 3.4g | Vitamin A: 27IU | Vitamin C: 2.2mg | Calcium: 9mg | Iron: 0.24mg