Am împărțit compoziția de blat in doua, o putem cântări la gramaj pentru mai multa exactitate.
Cu ajutorul unui făcăleț, am întins una din compoziții intr-o foaie de circa 1/2 cm grosime laturile sunt de 30 cm pe 20 cm.
Pentru mai multa ușurință, punem sub si deasupra blatului folie alimentara transparenta.
Dimensiunea foii de blat e de 30 cm lungime si 20 cm lățime, am decupat parți in exces si le-am așezat pe locurile deficitare pentru a obține o forma de dreptunghi cat mai exacta.
Deasupra am pus jumătate din cantitatea de crema.
Am nivelat-o cu grija fără sa apăs pentru a nu deteriora foaia de biscuiți.
Rulam foaia pe lățime.
Am decorat ruloul dându-l ușor peste fulgii de cocos presărați pe blatul de lucru.
l-am înfoliat ermetic in folie alimentara si l-am pus la frigider pe o suprafață plana.
Am procedat la fel si pentru a asambla a doua rulada, apoi am infoliat-o si am pus-o alături de prima la rece.
Perioada recomandata sa stea la frigider este de circa 8 ore.
Pentru a fi servite, feliam rulourile in bucăți de 1 - 1, 5 cm.