Pasta de fasole boabe cu ceapa
O pasta de legume tip aperitiv, aromata si satioasa
Prep Time10 minutes mins
Total Time10 minutes mins
Course: aperitive si gustari
Cuisine: romaneasca
Servings: 6 portii
Calories: 799kcal
Author: Laura
- 200 g fasole + legume fierte
- 500 ml ulei de floarea soarelui
- 1 bucata ceapa mica
- 1/2 legatura mărar verde
- sare după gust
- piper după gust
- 1 lingura fulgi de drojdie optional
- 1 lingura pasta de ardei optional
Daca boabele de fasole nu sunt fierte, le punem in apa pe foc – au am folosit boabe de la conserva asa ca la etapa asta am scapat ieftin. Doar am clatit boabele gata facute.
Am curatat si tocat marunt ceapa, am spalat si maruntit mararul.
Intr-un blender vertical, am pus boabele de fasole, pasta de ardei, sare, piper si am mixat pana s-a transformat intr-o pasta fina – in timp ce amestecam pasta, turnam in ir subtire si uleiul incorporandu-l in pasta.
La final, am amestecat pasta de fasole cu ceapa si marar.
Am potrivit gustul de sare si piper.
Merge de minune cu paine prajita si varza murata taiata fin deasupra.
Serving: 200g | Calories: 799kcal