Curatam ceapa si usturoiul si le taiem marunt.
Am taiat vinetele /dovleceii in patru sferturi pe lungime, apoi am taiat sferturile in bucati de marime medie.
In reteta se taiau rosiile si se scoteau samburii. Eu nu aveam niste rosii prea zemoase sau cu multi samburi, asa ca doar le-am taiat in bucati mici.
Am scos cotorul la ardei, am curatat de samburi si l-am taiat felii mari.Spalam si taiem verdeturile.
Inainte de toate, am incins wokul si am rumenit nistelut semintele de susan. Le-a pus intr-un bol sile-am lasat deoparte.
Am adaugat uleiul in wok, l-am incins si am calit legumele pe rand, separat, fiecare cate trei minute, amestecand continuu. Dupa ce le-am calit le punem deoparte intr-un vas pana terminam si celelalte legume.
Punem inapoi toate legumele in wok.
Adaugam sare,mustar, piper, chimion, verdeturile.
Turnam supa de legume/apa si lasam la fiert cateva minute.
Se serveste imediat dar e buna si mai tarziu, chiar si rece.