Salata de fasole cu maioneza, o reteta simpla perfecta dimineata, la pranz si seara, cu fasole pastai si maioneza aromatizata cu usturoi. Se poate si fara usturoi, doar potriviti la gust cu zeama de lamaie, sare si piper. Cum preparam salata de fasole cu maioneza si usturoi.
Ou posat – cunoscut si sub numele de ou romanesc, o reteta simpla, rapida si gustoasa, perfecta pentru micul dejun si nu numai. Cum preparam un ou posat perfect.
Bilute de branza burduf cu verdeata si diverse condimente, o reteta aperitiv usor de facut, rapida si versatila. Poate fi adaptata cu ingrediente pe care le avem la indemana. Sunt o optiune perfecta pentru platourile cu aperitive la mese de ocazie sau la sarbatori.
Pasta de masline cu capere, faimoasa tapenade din bucataria provensala, reteta de aperitiv rapid, pasta de gustare de post daca nu adaugam ansoa, rezultatul final delicios depinde foarte mult de calitatea ingredientelor folosite. Cum se face cea mai buna pasta de masline?
Salata de ciuperci cu maioneza si muraturi, reteta simpla, se face repede, contine doar ingrediente naturale. Genul de reteta vedeta intre aperitivele de la mese festive.
Bruschete de mazare cu menta – gustari aperitive, de inspiratie italiana, reteta atat de simpla de facut si atat de buna, o reteta versatila – poate fi de post sau vegetariana, adaugand crema de branza sau parmezan.
Pate de ficat de pui, reteta rapida, simpla, mai mult dureaza sa o fierbem in duncht si sa asteptam sa se raceasca, reteta de pate preparat in casa, din ingrediente naturale.
Rulada de porc cu kaizer, o rețeta simplă dar cu un aspect de zile mari, poate fi servită rece că aperitiv pe un platou alături de alte gustări sau poate fi un fel principal savuros, servit cald alături de o garnitură la alegere. Cum preparam o savuroasa reteta de rulada din cotlet de porc cu kaizer?
Caponata de vinete, clasică rețetă siciliană, mâncare de vinete cu ceapă, ardei copt, măsline și roșii, toate gătite într-un sos dulce-acrișor, poate fi atât un topping pe pâine prăjită cât și garnitură lângă carne, paste, mămăligă sau orez.
Chiftelute de conopida, reteta culinara vegana, de post, gatita cu ingrediente naturale, cu o textura fina si gust delicios.
Aici au inceput postarile
Aici au inceput postarile